februari
16

Festival Gezond Verstand – Save the Date

Laden Evenementen

Festival Gezond Verstand – Save the Date

Heb jij werk met impact op gezondheid? We weten al veel over wat er nodig is voor een schone leefomgeving die uitnodigt om te bewegen, gezond te eten en elkaar te ontmoeten. Ook weten we welke milieufactoren we moeten aanpakken. Als we met al die kennis en ervaring een gezonder Zuid-Holland willen realiseren, hebben we elkaar hard nodig. Daarom slaan de Provincie Zuid-Holland, Alles is Gezondheid, iPH, IVN, LDE en de Medical Delta en de GGD’en de handen ineen. Samen nodigen we je van harte uit voor het Festival Gezond Verstand.

Het festival brengt mensen bij elkaar vanuit gemeenten, kennisinstellingen, GGD, woningcorporaties en het bedrijfsleven. Samen kunnen we onze impact vergroten. Op het festival kun je ervaren hoe breed het thema gezondheid is aan de hand van een levendig programma. In themagerichte workshops kun je je eigen kennis verdiepen en verrijken met kennis van anderen. Tenslotte kun je op het festival voelen, proeven en ervaren hoe inspirerend samen werken aan gezondheid kan zijn. Zo zetten we met gezond verstand volgende stappen voor een gezonder Zuid-Holland.

De uitnodiging met het programma volgt later, maar je kunt alvast samen met ons uitkijken naar het Festival Gezond Verstand.

Festival Gezond Verstand – Save the Date

Datum: donderdag 16 februari
Time: 13:30 - 17:30 uur
Location: het Provinciehuis - Den Haag

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

het Provinciehuis

Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag

Plan uw route