januari
27

E-healthweek 2020

Laden Evenementen

E-healthweek 2020

Veel van onze partners houden zich bezig met e-health. De e-healthweek is een leerzame week waarin het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg centraal staat.

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met je zorgverlener, online jouw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van je baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen. Daarom wordt begin 2020 (27 januari t/m 01 februari) voor de vierde keer de e-healthweek georganiseerd. Een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

De openingsmanifestatie van e-healthweek 2020 vind plaats op 27 januari 2020 in het AFAS Circustheater in Den Haag. Meld je hier aan.

E-healthweek 2020

Begin: maandag 27 januari
Einde: 1 februari
Location: AFAS Circustheater - Den Haag

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

AFAS Circustheater

Circusstraat 4, Den Haag

Plan uw route