februari
12

Doortrappen gaat voor (g)oud

Laden Evenementen

Doortrappen gaat voor (g)oud

Doortrappen

Gemeenten kunnen nu vol aan de slag met Doortrappen, samen met lokale netwerken en maatschappelijke organisaties. Doortrappen, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, is het programma dat zich richt op langer en veiliger fietsen van ouderen. Vanaf 12 februari staat het digitale platform klaar met tools, informatie en voor elke deelnemende gemeente een eigen pagina.

Doortrappen is één van de maatregelen in het nieuwe landelijke actieplan Verkeersveiligheid en tevens een van de prioriteiten in de Nationale Agenda Fiets van Tour de Force.

Event

Op 12 februari organiseert het programmabureau Doortrappen een netwerkbijeenkomst voor provincies, gemeenten, vervoerregio’s, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en belangenorganisaties. Een startmoment waarin onder meer de website met interventies van Doortrappen wordt gepresenteerd; een platform met en voor gemeenten, inclusief handige materialen om aan de slag te gaan met Doortrappen in de eigen gemeente. Verder is ook de minister van Infrastructuur en Waterstaat aanwezig om de Gouden, Zilveren en Bronzen Trapper uit te reiken aan de oudste fietser van Nederland.

Doortrappen gaat voor (g)oud

Datum: dinsdag 12 februari
Time: 11:00 - 14:00 uur
Location: Theater de Nieuwe Regentes - Den Haag
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Theater de Nieuwe Regentes

Weimarstraat 63, 2562 GR Den Haag

Plan uw route