november
30

Congres Natuurlijk

Laden Evenementen

Congres Natuurlijk

Congres Natuurlijk is het jaarlijkse kennis- en netwerkevenement voor Natuurinclusief Bouwen. Op donderdag 30 november 2023 in Zwolle is het alweer tijd voor de vijfde editie. Ben je er ook bij? Deelname is gratis.

Koplopers, twijfelaars, sceptici… Iedereen is welkom op de jubileumeditie van Congres Natuurlijk. Met jaarlijks meer dan 400 bezoekers is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplek voor professionals die meer willen weten over Natuurinclusief Bouwen.

Deelnemers gaan deze dag aan de slag met inspirerende voorbeelden, kritische vragen, slimme oplossingen, waardevolle lessen en nieuwe inzichten. Het programma bevat keynotes, praktijk- en kennissessies, excursies, speedconsults, ontwerpateliers en nog veel meer.

Top 10

Namens Alles is Gezondheid verzorgt netwerkadviseur Annette Postma een workshop over de Handreiking Natuurinclusief Bouwen voor gezonde bewoners. Focus is op de Top-10 maatregelen voor nieuwbouw en gebiedsontwikkeling.

Voor wie

Het congres is bedoeld voor bestuurders, beleidsmakers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, bewoners, bedrijven, architecten, toeleveranciers, adviseurs, aannemers of andere geïnteresseerden die (meer) werk willen maken van Natuurinclusief Bouwen.

Aanmelden

Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Ga hier naar de congreswebsite en lees meer over het programma en aanmelding.

Het Congres Natuurlijk is een initiatief van Acquire, Provincie Overijssel, Natuur voor Elkaar en het Oversticht en komt mede tot stand door partners Agenda Natuurinclusief, PBL, Saxion Hogeschool, Wageningen University, RVO, Natuur en Milieu, Vogelbescherming, Staatsbosbeheer, VHG, Zone College en andere organisaties..

Congres Natuurlijk

Datum: donderdag 30 november
Location: Provinciehuis Overijssel - Zwolle

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Provinciehuis Overijssel

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

Plan uw route