december
14

Beweegalliantie eindejaarsevent: Baanbrekend Leiderschap

Laden Evenementen

Beweegalliantie eindejaarsevent: Baanbrekend Leiderschap

Op 14 december 2023 organiseert netwerkpartner de Beweegalliantie zijn eindejaarsevent. Centrale thema van de bijeenkomst is Baanbrekend Leiderschap.

Bewegen is essentieel om volwaardig mee te kunnen doen in de maatschappij. De zorg, onderwijs,  arbeidsmarkt en eigenlijk de hele samenleving staan onder druk. Meer bewegen kan helpen om een belangrijk deel van die druk op te lossen.

Meer bewegen

Want meer bewegen is goed voor de mentale gezondheid, bevordert de sociale cohesie, helpt in de strijd tegen overgewicht, zorgt voor een fitte beroepsbevolking en kan bijdragen aan kansengelijkheid, minder zorgkosten en zelfs de klimaatdoelen.

Leiderschap

Vele partijen dragen hun steentje al bij om meer mensen meer te laten bewegen. Hoe kunnen we deze impact vergroten? Hoe leiden acties van individuen tot systeemverandering? Wat kunnen we leren van inspirerende leiders? Je kan het zelf ontdekken tijdens het eindejaarsevent van de Beweegalliantie.

Jouw stem telt

Vind jij het ook belangrijk om bewegen vanzelfsprekend te maken? Zie je het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid waarin de politiek nu kleur bekent? Laat ook jouw stem horen op 14 december om de onderhandelaars de juiste handvatten mee te geven voor het regeerakkoord.

Programma

Het event is bedoeld voor netwerkpartners van de Beweegalliantie, leiders en alle baanbrekende professionals in de wereld van beleid, onderzoek, politiek, overheid, sport, bewegen, onderwijs, zorg, werk en vrije tijd. Ook meedoen? Kijk hier voor het programma (15.00-17.00 uur). Deelname is gratis.

Beweegalliantie eindejaarsevent: Baanbrekend Leiderschap

Datum: donderdag 14 december
Time: 15:00 - 17:00 uur
Location: Fort Voordorp - Groenekan

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b, 3737bk Groenekan

Plan uw route