juni
16

Alles is Gezondheid Jaarcongres 2020

Laden Evenementen

Alles is Gezondheid Jaarcongres 2020

Kom je ook in de flow? Op dinsdag 16 juni 2020 vindt de zevende editie plaats van het jaarcongres van Alles is Gezondheid: één van de grootste netwerk- en ontmoetingsplekken voor vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland. Dit alles onder de vlag: Wishful Thinking~Wishful Doing.

Niet toevallig is dat ook het motto van onze congreslocatie De Nieuwe Stad in Amersfoort. Hier tref je een dynamische microstad met ruimte voor leren, werken en verblijven. De bewoners vormen een mix van functies, bedrijven en organisaties, afkomstig uit verschillende sectoren, die samen ‘van onderop’ een sociale stad creëren.

Wishful Thinking~Wishful Doing omvat positief denken en anders doen vanuit een gedeelde wens: een gezonder en vitaler Nederland. We gaan van denken naar doen. En soms weer even terug. Om het daarna weer beter te kunnen doen. In deze flow ontstaat actiegerichte energie om Nederland Gezondland van de grond te krijgen.

Eind maart volgt het volledige programma met de key-notes en alle deelsessies. Maar reken op een dag vol inspiratie, co-creatie, vernieuwing en netwerkmogelijkheden. Ook de inhoud is typisch Alles is Gezondheid. Zo komt het thema mentale gezondheid aan bod, duiken we in de interactie tussen leefomgeving en gezond gedrag, zoeken we de verbinding tussen groen en gezond, kijken we naar vitaliteit op de werkvloer, stimuleren we de impact van netwerkpraktijken, denken we na over klimaat, duurzaamheid en gezondheid, ontwarren we het samenspel gezondheid, leerprestaties en productiviteit, gaan we verder met Kleur Bekennen, leren we van de Hoodlab aanpak, zien we een oplossing van de Nationale Denktank en geven we een vervolg aan de Gezonde Rekenkamer.

Met medewerking van Universiteit Maastricht, PhoneForest, iPH, Labyrinth of the Senses, de Gezonde Huiskamer van HANNN, de Liefdesdokter, 1Sociaaldomein, Society Impact, Raad voor Volksgezondheid, NCJ, Noaber Foundation, Plygrnd.city, HealthBlocks, Garage2020 en vele anderen.

Benieuwd wat je te wachten staat? Kijk hier voor een terugblik op het jaarcongres 2019 op Strijp-S in Eindhoven.

Ons jaarcongres is vrij toegankelijk voor een breed publiek: relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) inzet voor een gezonder en vitaler Nederland. Let op, waar we voorgaande edities ruimer in het jasje zaten is er dit jaar plaats voor maximaal 500 bezoekers. Inschrijving is nu mogelijk.

Alles is Gezondheid Jaarcongres 2020

Datum: dinsdag 16 juni
Time: 10:00 - 16:00 uur
Location: De Nieuwe Stad - Amersfoort

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

De Nieuwe Stad

Oliemolenhof 106, 3812 PB Amersfoort

Plan uw route