juni
16

Alles is Gezondheid Jaarcongres 2020

Laden Evenementen

Alles is Gezondheid Jaarcongres 2020

Noteer het vast in je agenda. Op dinsdag 16 juni 2020 vindt de zevende editie plaats van het jaarcongres van Alles is Gezondheid: één van de grootste netwerk- en ontmoetingsplekken voor vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland.

Dit jaar strijken we neer in De Nieuwe Stad in Amersfoort: een dynamische microstad met ruimte voor leren, (samen)werken en verblijven. De bewoners vormen een mix van functies, bedrijven en organisaties, afkomstig uit verschillende sectoren, die samen ‘van onderop’ een sociale stad creëren.

Het inhoudelijke programma is nog in ontwikkeling. Uiteraard proberen we de hoge verwachtingen weer waar te maken met een dag vol inspiratie, co-creatie, vernieuwing en netwerkmogelijkheden. Met een beetje geluk komt het thema mentale gezondheid aan bod, duiken we in de wisselwerking tussen leefomgeving en gezond gedrag, zoeken we de verbinding tussen groen en gezond, kijken we naar vitaliteit op de werkvloer, stimuleren we de impact van netwerkpraktijken, werken we aan oplossingen van de Nationale Denktank en/of geven we een vervolg aan de Gezonde Rekenkamer.

Benieuwd wat je te wachten staat? Kijk hier voor een terugblik op het jaarcongres 2019 op Strijp-S in Eindhoven.

Let op, waar we voorgaande edities ruimer in het jasje zaten is er dit jaar plaats voor maximaal 500 bezoekers. Eind januari 2020 is meer informatie bekend over het programma en de inschrijving. Op de hoogte blijven? Abonneer je op de nieuwsbrief en ben er als eerste bij wanneer de inschrijving start.

Ons jaarcongres is vrij toegankelijk voor een breed publiek: relaties en partners van Alles is Gezondheid en iedereen die zich (professioneel) inzet voor een gezonder en vitaler Nederland.

Alles is Gezondheid Jaarcongres 2020

Datum: dinsdag 16 juni
Time: 10:00 - 16:00 uur
Location: De Nieuwe Stad - Amersfoort

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

De Nieuwe Stad

Oliemolenhof 106, 3812 PB Amersfoort

Plan uw route