juni
23

Laden Evenementen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een groene omgeving bij mensen creativiteit stimuleert, de concentratie verbetert en een rustgevend effect heeft. De outdoor Office Day speelt op deze wetenschap in en sluit perfect aan bij de breed gevoelde noodzaak om het werkgeluk en het welzijn van medewerkers te verbeteren.

Tijdens de Duurzame Week organiseren de samenwerkende bedrijven in Hooch Boulandt en Moreelse de tweede #OutdoorOfficeday in Nederland. Op dinsdag 23 juni wordt iedereen uitgenodigd midden in het stedelijk groen wandelend of zittend te vergaderen, mensen die in de buurt werken te ontmoeten of met collega’s lunchen. Het gaat erom dat mensen achter hun bureau vandaan komen, een eigen #OutdoorOfficeDay organiseren of buiten gaan werken op de locaties in de Lavendeltuin en op het Vrouwe Justitiaplein in Utrecht, waar je gebruik kunt maken van routes voor wandelend vergaderen.

De #OutdoorOfficeDay is een initiatief van Nature Desks en is mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht.

Dit jaar wordt de tweede editie in een aangepaste vorm gevierd: geen grote events, meer thuis, kleinschalig, in de buurt, en op eigen initiatief. Wel met deelnemers uit de hele wereld.

Dus, wil jij ook buiten (wandelend) vergaderen, werken, met collega’s afspreken of brainstormen? Verlang je ook naar een werkoverleg buiten in het stedelijk groen, in de omgeving van je huis of kantoor? Bespreek je bij voorkeur je ideeën wandelend – en op gepaste afstand – met een collega? Wellicht wil je gewoon in een park in de buurt een werklunch organiseren? Voer je dat ene belangrijke telefoongesprek het liefst buiten? Lijkt het je wat, een #OutdoorOfficeDay?

Of je nou nog thuis moet werken of je weer terug op kantoor mag zijn, doe mee op 23 juni 2020 met de 1,5 meter editie van Outdoor Office Day!

Iedereen kan mee doen: van zelfstandig ondernemer tot een groot bedrijf.
Ga naar buiten. Inspireer je huisgenoten of buren, maak je collega’s enthousiast en verzin een gaaf idee voor #outdoorofficeday!

Datum: dinsdag 23 juni
Location: Buiten

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Buiten

,

Plan uw route