maart
13

13 t/m 17 maart – Arts en Leefstijl Week, over ‘Leefstijl Werkt!’

Laden Evenementen

13 t/m 17 maart – Arts en Leefstijl Week, over ‘Leefstijl Werkt!’

Een week lang kun je je ‘s avonds van 19.30-22.00 uur en vrijdag van 9.15-14.00 uur onderdompelen in de kennis van inspirerende sprekers tijdens het congres van samenwerkingspartner Arts en leefstijl. Zo ben je helemaal op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid! Een actueel en waardevol event waarvan je zo min mogelijk wilt missen!

Van zorg naar gezondheid

Dit congres helpt zorgprofessionals om leefstijl bespreekbaar maken en leefstijlgeneeskunde in praktijk te brengen. Ook in een kort consult. Gerenommeerde sprekers stellen je in staat om het geleerde meteen in je eigen praktijk of werkomgeving toe te passen.

Mis dit niet want:
Leefstijl in de praktijk: Hoor alles over de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid in de zorg.
Netwerken: Ontmoet collega’s via de verschillende netwerkmogelijkheden om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen.
Accreditatie: Ontvangt 10-12 accreditatiepunten bij KNMG (ABAN), KNMP (OA), VSR, V&VN, NVvPO, LV POH-GGZ en KABIZ – BLCN en 6 leefstijlpunten.
Terugkijken: Interessante lezingen gemist? Of terugkijken naar specifieke onderwerpen? Via de besloten leeromgeving kun je alle lezingen een maand lang bekijken, ook samen met collega’s.
Deelnemen is al mogelijk vanaf 165,- euro (entreeprijs voor leden aan online deelname). De Arts en Leefstijl week is zowel online als live te volgen! Er zijn drie verschillende tickets, kijk hier voor aanmelding en tickets.

Thema’s

Bij alle programmaonderdelen ligt de nadruk op een of meer van deze aspecten:

Gedrag – Verandering in leefstijl is gedragsverandering. Hoe zet je die in? En hoe stimuleer je iemand die gezonder wil leven?
Gezond – Welke instrumenten kun je inzetten om de lichamelijke en geestelijke gezondheid van mensen te beïnvloeden? En hoe pak je dit aan?
Groen – Hoe kunnen zorginstellingen en zorgprofessionals nog meer bijdragen aan vergroening van de zorg en planetaire gezondheid?

Voor wie?
Het jaarcongres wordt speciaal samengesteld voor zorgverleners uit eerste en tweede lijn, beleidsmakers en verzekeraars. Het congres wordt geaccrediteerd door KNMG (ABAN), KNMP (OA), VSR, V&VN, NVvPO, LV POH-GGZ en KABIZ (BLCN). In 2021 verwelkomden wij ruim 800 deelnemers uit een breed scala van beroepsgroepen in de zorg.

13 t/m 17 maart – Arts en Leefstijl Week, over ‘Leefstijl Werkt!’

Begin: maandag 13 maart
Einde: 17 maart
Location: Online
Aanmelden evenement

Deel dit evenement