mei
24

Workshop: Grootluisteren als Inner Development Goal

Laden Evenementen

Workshop: Grootluisteren als Inner Development Goal

Vrijwel iedereen kent inmiddels de Sustainable Development Goals – de 17 door de Verenigde Naties opgestelde doelen voor duurzame ontwikkeling en een betere wereld in 2030. Minder bekend zijn de Inner Development Goals. Dat zijn de innerlijke kwaliteiten die iedere kwartiermaker en veranderaar in zichzelf kan koesteren én ontwikkelen. Luisteren is één van die kwaliteiten. 

Volgens Otto Scharmer is luisteren zelfs dé belangrijkste IDG kwaliteit. Grootluisteren is de overtreffende trap van luisteren, en doe je met je hele lichaam. Het is het vermogen om de ander al vragenderwijs tot uiting te laten komen. Grootluisteren doe je met je hele lichaam. Op 24 mei geeft Petra Hiemstra op uitnodiging van de IDG Hub Utrecht een kennismakingsworkshop Grootluisteren. Je bent van harte welkom!

Programma

15:00 – 15.30 uur – Welkom, kennismaking & check-in door Simone Beerepoot en Wico Mulder
15.30 – 16 uur – MiniCollege Grootluisteren door Petra Hiemstra
16.00 – 16.15 uur – Vragen
16.15 – 16.45 uur – Actie – Gericht aan de slag met grootluisteren (doen) in 2 of 3 tallen.
16.45 – 17.30 uur – Keuze: Nieuwe oefening of Masterclass Grootluisteren
17.30 uur – Borrel

De Spreker/Trainer

Deze training wordt verzorgd door Petra Hiemstra. Petra is Friezin, bestuurskundige, directeur van Haagse Hoogvliegers en maatschappelijk ondernemer. Ze werkt als coach, persoonlijk commisaris en assesor grootluisteren voor waterschappen en gemeenten. Ze is lid van de School of Shapers en SER Topvrouwen en zet zich als ambassadeur in voor Stichting Nelis en Stichting Giving Back.

Tickets

Basistarief – Dekt zaalhuur en catering – 15 Euro incl. BTW
Normaal tarief – Dekt zaalhuur en catering en een (kleine) sprekersvergoeding – 30 Euro incl. BTW
IDG tarief I – Dekt zaalhuur en catering, een (kleine) sprekersvergoeding & je ontvangt naar keuze de dichtbundel LuisterLiefde of het methodiekboek Mag ik je grootluisteren? Vertel (t.w.v. 25 Euro) – 60 Euro incl. BTW
IDG tarief II – Dekt zaalhuur en catering, een (kleine) sprekersvergoeding & je sponsort het nieuwe maatschappelijke IDG project ZorgSparen – 60 Euro incl. BTW (en meer mag natuurlijk ook)

Lees meer op de site van Haagse Hoogvliegers.

Workshop: Grootluisteren als Inner Development Goal

Datum: vrijdag 24 mei
Time: 15:00 - 18:30 uur
Location: JIM Utrecht
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

JIM Utrecht

Jaarbeursplein 6,

Plan uw route