oktober
7

Webinar SOLK en kinderen: professionals in beeld – Zie Mij Nu

Laden Evenementen

Webinar SOLK en kinderen: professionals in beeld – Zie Mij Nu

Op donderdag 7 oktober, van 16.00 – 17.00 uur, organiseren Proscoop en Alles is Gezondheid een webinar over de nieuwe verhalen op Zie Mij Nu. Na een serie met  jongeren zoomen we nu in op professionals. Zij vertellen hoe zij, vanuit hun visie, kinderen en jongeren met SOLK (Somatisch, Onvoldoende verklaarde, Lichamelijke Klachten) begeleiden.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link.

In de vorm van een rondetafelgesprek zullen Annemarie Semeijn, Yara van Gendt en Michelle Kraaij met elkaar in gesprek gaan. Gespreksleider is Roeline van Driel, adviseur bij Proscoop.

Annemarie Semijn is integratief arts, coach en counselor, gespecialiseerd in de mind-body geneeskunde en voormalig huisarts. Yara van Gendt is sportpsycholoog en begeleidt topsporters op de KNVB Campus. Michelle Kraaij is orthopedagoge en ervaringsdeskundig jongere.

Het webinar is bedoeld voor professionals, uit zorg, onderwijs en sociaal domein en anderen die tijdens hun werk te maken hebben met kinderen/jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten.

Website Zie Mij Nu
Op Zie Mij Nu vindt u een serie openhartige verhalen over kinderen en jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten, ook wel SOLK genoemd (Somatisch, Onvoldoende verklaarde, Lichamelijke Klachten). De website is eerder deze maand uitgebreid met een serie nieuwe verhalen. Vijf verschillende professionals zijn aan het woord.

Ieder delen ze hun professionele kijk en aanpak op SOLK-problematiek bij kinderen en jongeren. De verhalen zijn geïllustreerd met praktijkvoorbeelden en bevatten natuurlijk ook tips voor andere (zorg)professionals.

Webinar SOLK en kinderen: professionals in beeld – Zie Mij Nu

Datum: donderdag 7 oktober
Time: 16:00 - 17:00 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement