december
1

Webinar ‘Social movement for healthy change’

Laden Evenementen

Webinar ‘Social movement for healthy change’

In samenwerking met Health Innovation School organiseert Alles is Gezondheid op 1 december het webinar met Dr Helen Bevan, als gastspreker vanuit NHS Engeland. Ze zal ingaan op ‘een sociale beweging voor gezonde verandering. Met haar bijzondere ervaring de afgelopen 20 jaar als ‘change leader’ voor verandering en transformatie bij Nationale Health Service is dit een bijzondere kans om haar (wederom) te beluisteren. Daarbij is ze bij de Health Innovation School meer dan eens de best beoordeelde trainer geweest.

Over Helen Bevan

Helen ondersteunt al bijna 30 jaar kwaliteitsverbetering binnen het gezondheids- en zorgsysteem. Ze heeft aan het hoofd gestaan van veel landelijke initiatieven en deze gefaciliteerd om de zorg te verbeteren, zoals op het gebied van kanker, spoedeisende hulp,  bij mensen met dementie en ze maakte zich hard voor zorg in de gemeenschap.

In de loop van de tijd is haar focus verschoven van grote veranderingsprogramma’s leiden naar benaderingen die energie en toewijding voor verandering op zeer grote schaal mobiliseren en opbouwen.

Helen heeft de mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen met duizenden eerstelijnsmedewerkers en patiënten leiders. Ze is wereldwijd een van de grootste social influencers in de gezondheidszorg en bereikt maandelijks meer dan een miljoen mensen via o.a. sociale media-connecties, virtuele presentaties en blogs.

Doe mee

Sluit aan op 1 december van 12:45-13:30pm via https://www.youtube.com/watch?v=fWE5B19M8_M.

Webinar ‘Social movement for healthy change’

Datum: dinsdag 1 december
Time: 12:45 - 13:30 uur
Location: Online

Gratis

Deel dit evenement