maart
15

Webinar: Samen sterk, gezond aan het werk!

Laden Evenementen

Webinar: Samen sterk, gezond aan het werk!

Op maandag 15 maart, van 15.00 tot 16.30 uur organiseert NOG Fitter en Vitaler samen met de Gelderse Sport Federatie (GSF) een webinar met informatie en tips over 3 actuele leefstijlthema’s: bewegen op de werkvloer, een rookvrije werkomgeving en mentaal in balans blijven. Benieuwd hoe je daarmee als Gelderse werkgever aan de slag kunt? Schrijf je in voor het webinar Samen sterk, gezond aan het werk!

Gezonde en vitale medewerkers presteren beter, zijn creatiever en minder vaak ziek. Het regionetwerk van Alles is Gezondheid NOG Fitter en Vitaler is er voor werkgevers en werknemers die aan de slag willen met een gezonde werkplek. Een gezonde leefstijl is nu belangrijker dan ooit. En gezonde werknemers zijn onmisbaar voor een vitale organisatie. Met voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer op het gebied van werkplezier en vitaliteit. Bas Spijkerman van Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk neemt je, samen met een aantal vakspecialisten, mee langs de drie thema’s tijdens dit interactieve webinar.

Programma

14:50 uur – Digitale inloop
15:00 uur – Welkom en introductie
15:10 uur – Start programma
Bewegen naar, van én tijdens het werk?!
Door Femke Hulshof van Werken in Beweging en Kees van Ommeren van Decisio
Een rookvrij bedrijf: Waarom? Wat? Waarmee?
Met Reina de Kinderen van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij en Christien Pieterse van NOG Fitter en Vitaler
Hoe blijf je mentaal in balans tijdens coronatijd?
Door een deskundige van het Trimbos instituut en Irene Linders-Wouters van NOG Fitter en Vitaler
16:20 uur – Wat kun je van ons nog verwachten
16:30 uur – Einde

Meer over de thema’s

Bewegen naar, van èn tijdens het werk?!
Wil je weten wat het je organisatie oplevert als je werknemers stimuleert om méér te bewegen naar, van en tijdens hun werk? Dat is goed voor je organisatie én goed voor je personeel. Want meer bewegen maakt productiever, creatiever en gezonder. Naast onze business case voor bedrijven, laten we je ook graag zien wat meer bewegen oplevert voor de werknemer zelf. Daarmee hebben ze meteen een persoonlijke stimulans om meer te bewegen. (Door Femke Hulshof van Werken in Beweging en Kees van Ommeren van Decisio)

Een rookvrij bedrijf: Waarom? Wat? Waarmee?
Met welke argumenten en cijfers kan je de directie overtuigen? Welke rookvrij maatregelen kan jouw organisatie treffen? En welke materialen kan je gebruiken om een rookvrij bedrijf te worden? (Reina de Kinderen van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij en Christien Pieterse van NOG Fitter en Vitaler)

Mentaal in balans tijdens coronatijd
Hoe blijven je werknemers op de been, ook nu in coronatijd? Hoe kun je hen ondersteunen bij het combineren van werk en privé? En hoe houd je contact met je personeel als ze grotendeels thuis werken? (Trimbos instituut en Irene Linders-Wouters van NOG Fitter en Vitaler)

Webinar: Samen sterk, gezond aan het werk!

Datum: maandag 15 maart
Time: 15:00 - 16:30 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement