oktober
7

Webinar Gezondheidsakkoord: Limburg voorbij COVID-19

Laden Evenementen

Webinar Gezondheidsakkoord: Limburg voorbij COVID-19

Kinderen terug naar school, de zorgwerkers een bonus in 2021, en overal in Europa hot-spots met lokale maatregelen om het virus in te dammen. Onze wereld is sinds maart van dit jaar behoorlijk uitgedaagd, opgeschud en veranderd.

Op 7 oktober dagen wij U uit om mee te denken in onze webinar en bieden daarbij de volgende uitgangspunten:
• De huidige pandemie door COVID-19 gaat de verschillen en achterstanden op sociaal , gezondheid en financieel gebied, verder vergroten; die effecten zijn nu al zichtbaar.
• In de maatschappij is een trend zichtbaar om zo snel mogelijk weer terug te keren naar het oude normaal (inkomen voor grote groepen), terwijl de pandemie ons ook een toekomstbril heeft voorgehouden die vraagt om veranderingen.
• De schokbestendigheid van onze samenleving is getest en wat kunnen we daarvan leren om in toekomst de effecten te temperen?
• De centrale vraag is dus waar willen we naar terug?
• Is de verbinding naar andere grote issues (klimaat en circulair denken) noodzakelijk?

Op 7 oktober willen we in een virtuele bijeenkomst samen met U nadenken over een aanpak, oplossingen en stakeholders op korte termijn en lange termijn. Wij starten om 13:30 met de live-stream en doen dat in gesprekstafels rondom de thema’s jeugd, arbeidsparticipatie en wijk. We hebben Mariet Hamers (SER), Saskia Klosse (UM) en Machteld Huber (Institute for Positive Health)bereid gevonden hun denkwerk met ons op video te delen. Een en ander wordt levendig gemodereerd door Paul ’t Lam. Tijdens de stream kunt U vragen stellen en input geven via chatberichten en polls.

Webinar Gezondheidsakkoord: Limburg voorbij COVID-19

Datum: woensdag 7 oktober
Time: 13:30 - 14:30 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement