januari
26

Webinar Energiebewustzijn & Gezondheid

Laden Evenementen

Webinar Energiebewustzijn & Gezondheid

Op 26 januari 2023 van 09:30-10:30 uur organiseert Alles is Gezondheid een interactief webinar over Energiebewustzijn & Gezondheid.

Als samenleving zijn we in toenemende mate afhankelijk van de permanente beschikbaarheid van energie. Onze apparaten staan altijd aan en wij -als mens- daarmee ook. De behoefte aan duurzame energie groeit maar de (energie)transitie gaat gepaard met uitdagingen.

De optie om de vraag naar energie vergaand te verminderen is niet populair; dit zou de economische groei kunnen beperken. Door de energiecrisis lijkt het erop dat we nu geen keus hebben. Zou het reduceren van energie een positief effect kunnen hebben op onze gezondheid?

Deze webinar is de eerste in de reeks waarin we onderzoeken in hoeverre de toenemende energievraag en het constant ‘aanstaan’ consequenties heeft voor onze gezondheid. Wat doet een 24/7 economie met de mens? Is een nieuwe kijk op energieverbruik nodig?

Programma en sprekers

Onder leiding van Karen van Ruiten (Alles is Gezondheid) gaan we in gesprek met:

Deze experts laten hun licht schijnen over de 24/7 economie en wat het altijd ‘aan staan’ doet met onze gezondheid. We onderzoeken of de tijd rijp is voor een transitie van groeiend energieverbruik naar groeiend energiebewustzijn.

Deelname is gratis. Aanmelden kan via deze link. Tijdens het webinar kun je via de chat reageren en vragen stellen.

Meer weten over Energie & Gezondheid? Lees het interview met Koen Eising (Alliander) over een nieuwe kijk op energieverbruik en de route naar een inclusieve energietransitie.

Sprekers

Koen Eising I Alliander
Hans Stegeman I Triodos Bank
Hans Schnitzler I Filosoof en publicist
Karen van Ruiten | Alles is Gezondheid
Koen Eising I Alliander

Hans Stegeman I Triodos Bank

Hans Schnitzler I Filosoof en publicist

Karen van Ruiten | Alles is Gezondheid

Webinar Energiebewustzijn & Gezondheid

Datum: donderdag 26 januari
Time: 09:30 - 10:30 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement