april
6

Wandel Tijdens Je Werkdag

Laden Evenementen

Wandel Tijdens Je Werkdag

Op 6 april is het WTJW ’23, vanaf deze dag roepen samenwerkingspartner Wandelnet en de provincie Utrecht werkgevers en werknemers op om te wandelen tijdens een (thuis)werkdag!

Wandelen op een werkdag

Wist je dat… De helft van werkend Nederland een zittend beroep heeft. Bijna 4 miljoen Nederlanders zitten veel te lang op een normale dag. Uit onderzoek blijkt dat werknemers met een zittend beroep gemiddeld 9,1 uur per dag zitten. Hoogste tijd voor verandering! Wandelnet en de provincie Utrecht vinden dat wandelen een vast onderdeel moet worden van een werkdag. Door middel van de 5 pijlers van de Wandel Tijdens Je Werkdag-campagne roepen ook wij tijdens de kick-off op- en vanaf 6 april werkend Nederland om dat zitten te onderbreken. Ontdek hoe jij als individu of organisatie mee kan doen!

Doe mee

Gedragsverandering ontstaat door bewustwording en dat is precies het doel van de WTJW-campagne. Of je nu als individu meedoet voor jezelf of als organisatie om jouw werknemers op de werkvloer te activeren. Help mee en roep werkend Nederland op om dat zitten te onderbreken. Organiseer zelf een leuke wandelactiviteit of laat zien dat ook jij meedoet! Om je op weg te helpen is er een communicatietoolkit opgesteld en krijg je vooraf tips voor het organiseren van een leuke eigen wandelactiviteit #wandeltijdensjewerkdag.

Wandel Tijdens Je Werkdag

Datum: donderdag 6 april
Location: Buiten

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Buiten

,

Plan uw route