mei
18

Uitnodiging: Feestelijke lancering Handboek Positieve Gezondheid in de huisartspraktijk

Laden Evenementen

Uitnodiging: Feestelijke lancering Handboek Positieve Gezondheid in de huisartspraktijk

Op 18 mei is het zo ver: de lancering van het Handboek Positieve Gezondheid in de Huisartspraktijk – Samenwerken aan betekenisvolle zorg. Dit boek, geschreven door Machteld Huber, Hans Peter Jung en Karolien van den Brekel en uitgegeven door Bohn Stafleu Loghum, zit boordevol tips, achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden. Het neemt je mee in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid – dat nadrukkelijk oog heeft voor wat betekenisvol is voor de patiënt. Maar bovenal nodigt het boek je uit om met Positieve Gezondheid aan de slag te gaan in de spreekkamer, in de praktijkorganisatie en in de wijk.

De publicatie van het handboek wordt feestelijk gelanceerd tijdens een digitale en interactieve webinar op dinsdag 18 mei. Namens iPH nodigen wij je van harte uit hierbij aanwezig te zijn op dinsdag 18 mei van 12:30 uur tot 13:45 uur!

Voor wie?

Professionals in de huisartspraktijk – en voor wie daarvoor in opleiding is. Eerstelijnszorgverleners in en om de huisartspraktijk. En iedereen die geïnteresseerd is in Positieve Gezondheid en de toepassing ervan.

Programma

12:30 Welkom

12:35- 13:10 Vragenronde: auteurs Machteld Huber, Karolien van den Brekel en Hans Peter Jung gaan aan de hand van de zeven hoofdstukken in het handboek in gesprek met ervaringsdeskundigen op het vlak van Positieve Gezondheid

13:10 – 13:25 Uitreiking eerste exemplaar aan Staatssecretaris Paul Blokhuis

13:20 – 13:30 Ruimte voor vragen aan de auteurs

13:30 Afsluiting

Vragen?

Voor vragen over de webinar of het handboek neemt u contact op via info@iph.nl

Uitnodiging: Feestelijke lancering Handboek Positieve Gezondheid in de huisartspraktijk

Datum: dinsdag 18 mei
Time: 12:30 - 13:45 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement