maart
12

Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid

Laden Evenementen

Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid

Mentale gezondheid is niet alleen de zorg van de ggz. Samenwerking op alle niveaus en in alle sectoren is essentieel. Een denktank bestaande uit 20 leden uit diverse sectoren heeft onder leiding van de Argumentenfabriek de afgelopen jaren nagedacht wat er nodig is om mentale gezondheid in Nederland vooruit te brengen.

De uitkomsten hiervan worden op 12 maart in een boek de ‘Mentale Vooruitgang’ gelanceerd. Op die dag, aan de vooravond van de verkiezingen zelf, organiseert MIND samen met de Argumentenfabriek, de Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid. Door de coronacrisis realiseren we ons beter dan ooit hoe belangrijk mentale gezondheid is. Mentaal gezond zijn en blijven vraagt een continue inspanning van ieder voor zich, maar ook van ons allen samen. Hoe? Daarover gaan we in gesprek met politieke partijen, werkgeversorganisaties, jongeren en de onderwijssector en laten inspirerende voorbeelden zien. We vragen welke rol ze verwachten van het nieuwe kabinet. MIND ontwikkelt om die reden een Deltaplan Mentale Gezondheid voor het nieuwe kabinet.

Kijk op 12 maart vanaf 10.30 via livestream, vanuit De Balie in Amsterdam, naar de talkshow. De presentatie is in handen van Aldith Hunkar, bekend van o.a. het NOS Journaal.

Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid

Datum: vrijdag 12 maart
Time: 10:30 - 12:30 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement