juni
7

Sociale partners event | Welkom in Bubbelonië

Laden Evenementen

Sociale partners event | Welkom in Bubbelonië

Op 7 juni 2019 organiseert Welkom in Bubbelonië samen met haar sociale partners: FNV, CNV en VNO-NCW, een dag waarop professionals worden uitgedaagd na te denken en te discussiëren over de taal die zij in hun beroepsveld gebruiken: ”De polder kletst”; welke taal vertrouw jij wel? Door middel van sprekers, Mark Mieras & de nieuwe Denker des Vaderlands, en stands wordt een enerverende dag georganiseerd op Landgoed Zonheuvel in Doorn, waarna men met nieuwe inzichten naar huis zal gaan.

”De politiek verandert nog sneller dan het klimaat. Ondertussen weten we met de pensioenen en flexibele contracten geen raad. En wat gebeurt er met de economie? Van lokaal naar wereldschaal, en nu weer terug? Bestaande instituties als vakbonden, werkgeversorganisaties en de politiek bieden geen antwoord op nieuwe vragen. Daardoor steekt wantrouwen de kop op: de polder is ongeloofwaardig geworden. We denken dat jullie kunnen helpen bij het hervinden van vertrouwen. Dat is lastig, vertrouwen komt te voet en gaat te paard. We hebben jullie hulp nodig om de taal af te stoffen, opnieuw met elkaar in gesprek te raken. Alleen zo kunnen we de dichtgeslibde polder weer leegpompen.”

Het programma: 1. Pitches door sprekers uit de doelgroep, 2. Presentatie onderzoek, 3. Aan de slag met vier onderwerpen (experimenten, 1 per onderwerp), 4. vier beste uitkomsten verder verdiepen.

Bekijk de flyer voor meer informatie.

Sociale partners event | Welkom in Bubbelonië

Datum: vrijdag 7 juni
Time: 13:30 - 17:00 uur
Location: Landgoed Zonheuvel Hotel - Doorn

gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Landgoed Zonheuvel Hotel

Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Plan uw route