september
26

SDG Action Days 21 tot 27 September

Laden Evenementen

SDG Action Days 21 tot 27 September

De SDG Action Day vindt jaarlijks plaats op of rond 25 september (de verjaardag van de SDG’s) en is hét Nederlandse evenement over de Sustainable Development Goals. Deelnemers krijgen inzicht in waar we staan met de SDG’s, welke doelen extra aandacht vragen en hoe we gezamenlijk extra stappen kunnen zetten om deze dichterbij te brengen. Vanuit Alles is Gezondheid zetten we ons samen met onder andere Koninklijk Instituut voor de Tropen en vele anderen in voor de Sustainable Development Goals, waarbij wij acties rondom SDG3 gelinkt aan Health & Wellbeing (SDG3) centraal stellen.

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland – van 21 tot 27 september 2023 – komt SDG Nederland door het hele land in actie om de wereld te veranderen. En daar is iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld!

De ticketverkoop voor het hoofdevenement op 26 september (van 12.00 tot 18.00 uur) in het Amsterdamse KIT is gestart. Met o.a. Paul Schenderling, Marjolein Moorman, Ahmed Marcouch en Babette Porcelijn.
Kijk hier voor het programma.

SDG Action Days 21 tot 27 September

Datum: dinsdag 26 september
Time: 12:15 - 18:00 uur
Location: KIT Royal Tropical Institute - Amsterdam

€ 49,95

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

KIT Royal Tropical Institute

Mauritskade 64, 1092 AD Amsterdam

Plan uw route