november
23

Praktijkmiddag SOLK kinderen en jongeren: Zie Mij, de professional, Nu

Laden Evenementen

Praktijkmiddag SOLK kinderen en jongeren: Zie Mij, de professional, Nu

Veel zorgverleners vinden de zorg voor patiƫnten/kinderen/jongeren met SOLK lastig en uitdagend. Op 23 november organiseert Proscoop, in samenwerking met Alles is Gezondheid en de andere partners van de website Zie mij Nu, een digitale praktijkmiddag. Tijdens deze praktijkmiddag bieden we u praktische tips, tools en inzichten van andere professionals. Handvatten om gelijk mee aan de slag te kunnen bij de behandeling van mensen met SOLK.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor professionals, uit zorg, onderwijs en sociaal domein en anderen die tijdens hun werk te maken hebben met kinderen/jongeren met onbegrepen lichamelijke klachten.

Programma

15.30 uur Opening door Roeline van Driel
15.35 uur Rondetafelgesprek met Maryse Duran (basisarts, werkzaam vanuit de mind-body medicine), Coby Baart (voormalig neuroloog, PMA, Tinnitus Academie) en ervaringsdeskundige Isabelle Knops
16.05 uur Korte pauze
16.10 uur Workshopronde 1
16.55 uur Korte pauze
17.00 uur Workshopronde 2
17.45 uur Plenaire afsluiting
18.00 uur Einde bijeenkomst

Kijk hier voor het volledige workshopsoverzicht.

Er is per workshop een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wanneer het niet meer mogelijk is u in te schrijven voor een workshop, wordt dit in de titel aangegeven. We vragen dan een andere workshop te kiezen.

Praktijkmiddag SOLK kinderen en jongeren: Zie Mij, de professional, Nu

Datum: dinsdag 23 november
Time: 15:30 - 18:00 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement