mei
6

‘Planetary Health is vrijheid voor de toekomst’

Laden Evenementen

‘Planetary Health is vrijheid voor de toekomst’

5 mei staat elk jaar in het thema van vrijheid, democratie en mensenrechten. Vrijheid is geen gegeven, ook niet in de toekomst. Daarom borduurt de SDG3 Alliantie hier 6 mei op door: hoe kunnen we vrijheid voor de toekomst garanderen? 

Met het oog op Planetary Health – waarin de gezondheid van de mens gezien wordt als iets wat in verbinding staat met de gezondheid van onze planeet – gaan we met elkaar deze dialoog aan, om zo tot concrete oplossingsrichtingen te komen.
We duiken met gastsprekers de diepte in. Onder meer Natascha Kooiman, Sustainability Rebel, oprichter Smaackmakers en kwartiermaker TransitieCoalitie Voedsel, gaat in op de eiwittransitie en Philip Elders, student Geneeskunde, gaat met deelnemers in gesprek over zoönosen.
Kortom: ben je geïnteresseerd en wil je ideeën opdoen, meedenken en in beweging komen voor een gezonde toekomst op een gezonde planeet voor iédereen?

Meld je dan aan voor “Planetary Health is Vrijheid voor de Toekomst” 6 mei, van 15:30 tot 17:00. Schrijf je gratis in.

De SDG3 Alliantie is één van de 17 SDG Allianties in Nederland, gericht op het Duurzame Ontwikkelingsdoel ‘Gezondheid en Welzijn’, in Nederland en buitenland! We voeren actie op een drietal kansen, waarvan een zich richt op een gezonde toekomst op een gezonde planeet.
Partners van de Alliantie zijn naast Alles is Gezondheid onder andere KIT Royal Tropical Institute, Wemos, IFMSA-NL en NVTG.

Programma:

15:30 Introductie SDG3 Alliantie
15:45 Pitches
16:00 Q&A & plenaire dialoog
16:20 Breakout rooms
16:35 Formulering concrete oplossingsrichtingen
16:50 Afsluiting

‘Planetary Health is vrijheid voor de toekomst’

Datum: donderdag 6 mei
Time: 15:30 - 17:00 uur
Location: Online

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement