juni
15

Outdoor Office Day 2023

Laden Evenementen

Outdoor Office Day 2023

Neem jij je werk ook mee naar buiten? Spreek jij bijvoorbeeld met een collega af in een nabijgelegen stadspark? Voer jij ook buiten wandelend telefoongesprekken? Of organiseer jij #weetings (=walking meetings)? En als de zon schijnt, pak je dan een tafel en stoelen om buiten te lezen of te schrijven aan een stuk? Alles is Gezondheid doet ook dit jaar weer mee en neemt het werk mee naar buiten op 15 juni. Outdoor Office Day is een initiatief van Nature Desks. 

Werk, welzijn en stedelijke natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vier op 15 juni 2023 het gezonder werken in de stad. Outdoor Office Day is een open uitnodiging. Voor iedereen. Het maakt niet uit of je thuis fulltime werkt of weer geleidelijk naar kantoor kunt gaan, zelfstandige bent of leidinggevende bij een groot bedrijf. Doe mee met de jubileum editie van de #OutdoorOfficeDay.

Den Haag

In Den Haag, hoofdlocatie van Outdoor Office Day, kun je het buiten werken zelf ervaren aan de Koekamplaan en in het Haagse Bos, vlakbij het Centraal Station en naast het Malieveld. De dag wordt mogelijk gemaakt door Grenzeloos Samenwerken (het rijksbrede programma voor opgavegericht samenwerken) samen met FMHaaglanden, Agenda Stad, de Belastingsdient en Vitam, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, VNO-NCW en Staatsbosbeheer. Je kunt gebruik maken van buitenwerkmaterialen en je opgeven voor verschillende workshops.
Kijk hier voor een impressie van Outdoor Office Day 2022.

Outdoor Office Day 2023

Datum: donderdag 15 juni
Location: Buiten

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

Buiten

,

Plan uw route