november
12

Meetup Public Health over waarderend onderzoeken

Laden Evenementen

Meetup Public Health over waarderend onderzoeken

Meetup Public Health op 12 november 2019

Op 12 november organiseert Factor W samen met Marielle Schipperen van HealthWorx een meetup Public Health in ‘s-Hertogenbosch. Een bijzondere meetup. Want het is één van de beloftes die ze voor de zomer hebben gedaan met hun Alles is Gezondheid Pledge.

Meer dialoog en samenwerking

Waarom deze pledge? Wij willen graag meer inclusieve gesprekken creëren: gesprekken die ieders stem meenemen waarbij iedereen zich gehoord en gezien voelt. Wij vinden het belangrijk om niet te spreken over, maar met mensen die het betreft. En we merken dat je dan beter tot waardevolle oplossingen komt.

Delen en samen leren

Omdat we graag delen en leren van anderen, organiseren we voor de tweede keer gezamenlijk een meetup. Mariëlle Hornstra gaf bij de meetup in het voorjaar een inhoudelijk injectie over ‘het andere gesprek’. Dit najaar gaan we daarop door en verzorgt Roos de inhoudelijke injectie over waarderend onderzoeken (ook wel bekend onder de term Appreciative Inquiry).

Maak mensen onderzoekers van hun eigen situatie

Ben jij benieuwd hoe je collega’s, cliënten of inwoners onderzoekers van hun eigen situatie kunt maken? Zodat zij zelf gaan verkennen wat zij belangrijk vinden, wat zij onder gezondheid verstaan en waar zij kansen zien om aan hun gezondheid te werken? Kom dan zeker naar deze meetup en ervaar dat deze manier van werken energie oplevert en hoe je dat kan aanpakken. Je kunt je bij Marielle Schipperen van Healthworx aanmelden: Marielle@healthworx.nl

Wanneer & programma

Dinsdag 12 november
14.30 uur Inloop
15.00 uur Start programma
16.30 uur Borrel & Babbel

Meetup Public Health over waarderend onderzoeken

Datum: dinsdag 12 november
Time: 14:30 - 17:00 uur
Location: Mariapaviljoen - Den Bosch

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Mariapaviljoen

Burgemeester Loeffplein 70, 5211RX Den Bosch

Plan uw route