oktober
5

Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s

Laden Evenementen

Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s

Ben jij erbij op 5 oktober? Dan vindt namelijk de volgende Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s-bijeenkomst plaats in het Krachtstation te Utrecht! 

De fieldlabs die zich op de vorige kwartaalsessie hebben gepresenteerd, zijn ondertussen van start gegaan. We zien steeds meer vragen binnenkomen op de Garage. De community groeit, en brengen we graag samen; dit keer live in het Krachtstation in Utrecht.

Samen met de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) gaan we in op het verkleinen van gezondheidsverschillen en het belang van het faciliteren van ontmoetingsplekken. De regio’s laten zien waar ze mee bezig zijn en hoe ze hun doorbraken gaan realiseren. En we verdiepen ons in de bouwstenen en leren van elkaar wat er wel en wat er niet werkt. Zo zetten we steeds een nieuwe stap in deze lerende gemeenschap waarin lokale, regionale en landelijke partijen elkaar vinden.

Ben jij erbij? Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.

LET OP: helaas is er vanwege de coronamaatregelen slechts beperkt plek in het Krachtstation (75 personen). Vol = vol. 

We kijken ernaar uit je te zien!

Om de 1,5 meter in achting te kunnen nemen, is er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. Meld je dus alleen aan als je er live bij aanwezig wil en kan zijn. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

 

 

Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s

Datum: dinsdag 5 oktober
Time: 14:00 - 17:00 uur
Location: Krachtstation - Utrecht

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Krachtstation

Amerikalaan 199, 3526 VD Utrecht

Plan uw route