april
8

DAG VAN DE IMPERFECTIE 2022 – PERFECT IMPERFECT!

Laden Evenementen

DAG VAN DE IMPERFECTIE 2022 – PERFECT IMPERFECT!

Vroeg of laat kun je er niet omheen. Je bent niet perfect. En de mensen om je heen ook niet. Maar niet laten merken hoor! Of juist wel. Want imperfectie is veel leuker dan eindeloos perfectionisme. Tijd om de imperfectie te vieren!

Op de Dag van de Imperfectie duiken we samen in onze eigenaardigheden, miskleunen en kronkels. Met jou en een bonte verzameling gasten en optredens: verrassende vragen van actrice Hanna Verboom, rake woorden van rappende psycholoog Daisy Veenstra, wijsgerige hersenspinsels van filosoof Lammert Kamphuis, bingo met stress-psycholoog Thijs Launspach, Open Up met 3FM-programmamaker Roberto Lobosco en een protest van studentencollectief Lieve Mark. Klinkt imperfect toch?

Op 8 april viert het collectief voor Imperfectie de dag van de imperfectie in Pakhuis De Zwijger. Alles is Gezondheid is een van de samenwerkingspartners. We zien je daar!

Het programma:

TIjdens deze avond duiken we samen in onze eigenaardigheden, kronkels, onvolkomenheden en je meest lachwekkende missers allertijden. Want falen is een feest en dat begint hier!

  • Hanna Verboom is de host van een avond vol BN-ers en gesjeesde maar ontzettend leuke onbekenden.
  • Filosoof Lammert Kamphuis zet je op het verkeerde been.
  • Psycholoog Thijs Launspach speelt spelletjes met je.
  • 3 FM Open-Up maker Roberto Lobosco haalt jouw onderste steen boven
  • En de studenten van Lieve Mark komen met een waar protest.

Er zijn optredens van onder andere de Rappende Psycholoog Daisy Veenstra.

Het resultaat van een imperfecte avond plezier:

Je zelfbeeld en mentale kompas komen ondersteboven, en fluitend weer naar buiten. Met een glimlach zie je hoe oneindig perfect imperfectie eigenlijk van zichzelf is. Daardoor leg je jouw lat voortaan lager en heb je de eerste stap gezet naar een relaxter leven met betere resultaten voor jezelf en de wereld om jou heen. Kortom, vol energie het voorjaar in!

Over het Collectief voor Imperfectie

Het Collectief voor Imperfectie is een samenwerkingsverband van sociale organisaties die zich inzetten om millennials de ruimte te geven voor imperfectie temidden van onze prestatiemaatschappij. In een maatschappij waarin perfectie hoogtij viert en burn-out en depressie volksziekte nummer 1 zijn, biedt het Collectief met de jaarlijkse Dag van de Imperfectie tegenwicht aan de ongezonde druk die het streven naar perfectie ons oplegt.

Check ook deze websites voor een uitgebreider beeld van het Collectief voor Imperfectie:
3310 – School for MillennialsCareerwiseDe KwekerijHumanistisch VerbondStichting Vitamine ZNewConnectiveThe Turn ClubThuisBesmetThrive AmsterdamInstituut voor Faalkunde, Netwerk Kennissteden en Frisse Gedachtes.

DAG VAN DE IMPERFECTIE 2022 – PERFECT IMPERFECT!

Datum: vrijdag 8 april
Time: 19:00 - 19:00 uur
Location: Pakhuis de Zwijger - Amsterdam

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

Plan uw route