april
11

Congres Iedere patiënt is anders

Laden Evenementen

Congres Iedere patiënt is anders

Op 11 april organiseert Alliantie Gezondheidszorg op maat (AGOM) het congres Iedere patient is anders over de nieuwste inzichten rondom LHBTI- en gendersensitieve zorg in Nederland. Want aandacht voor verschillen in geslachtskenmerken, genderidentiteit en expressie, seksuele oriëntatie en leeftijd maken dat zorgprofessionals optimaal kunt bijdragen aan het herstel en welzijn van de patiënt. Het congres gaat in op de vraag hoe inclusieve zorg kan leiden tot gelijke kansen op gezondheid voor iedereen en wat dit betekent voor de dagelijkse praktijk.

Voor wie?
Het congres is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals werkzaam in de eerstelijnszorg (o.a. huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners somatiek en GGZ en eerstelijns psychologen) en jeugdprofessionals (o.a. JGZ, Sense, jeugdhulp en -zorg). Ook professionals uit andere domeinen betrokken bij de gezondheidszorg (o.a. medisch specialisten, onderzoekers, beleidsmakers, patiëntenverenigingen, maatschappelijke organisaties, wetenschappers, media en zorgverzekeraars) zijn van harte welkom.

Het programma
Tijdens het congres worden de laatste resultaten en inzichten uit onderzoek gepresenteerd. Ook word je uitgenodigd om vanuit jouw expertise in gesprek te gaan over een patiëntgerichte aanpak. Bekijk hier het hele programma.

Congres Iedere patiënt is anders

Datum: donderdag 11 april
Time: 12:00 - 17:30 uur
Location: Amsterdome - Amsterdam

gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Amsterdome

Seineweg 2, 1043 BG Amsterdam

Plan uw route