november
21

Congres Diagnose Voeding en Gezondheid

Laden Evenementen

Congres Diagnose Voeding en Gezondheid

‘Diagnose Voeding & Gezondheid’ is een landelijke programma met als doel innovaties en initiatieven te initiëren en ondersteunen om hiermee een bijdrage te leveren aan een vitaler en gezonder Nederland.

Diagnose Voeding & Gezondheid is een volgende stap in het ‘Diagnose-programma’, gericht op het realiseren van doorbraken op de maatschappelijke vraagstukken op het gebied van voeding en gezondheid. Hierbij richten we ons specifiek op twee thema’s: Voeding & Leefstijl en Voeding & Leefomgeving en streven we ernaar een bijdrage te leveren aan een vitaler en gezonder Nederland!

Diagnose Voeding & Gezondheid is gestart door de initiatiefnemers Rabobank en BeBright. De startende coalitie van strategische partners bestaat onder andere uit Gemeente Utrecht, Economic Board Utrecht, Jaarbeurs en Zilveren Kruis en wordt ondersteund door de kennisinstellingen: Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en UMC Utrecht. Vanaf 12 september is het programma officieel gestart. Karen van Ruiten is namens Alles is Gezondheid dagvoorzitter van het congres.

Zet het alvast in je agenda! Aanmelden kan vanaf medio augustus 2019.

Congres Diagnose Voeding en Gezondheid

Datum: donderdag 21 november
Time: 09:00 - 17:00 uur
Location: Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht - Utrecht

Deel dit evenement

Locatie

Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Croeselaan 6, Utrecht

Plan uw route