december
7

Congres Bouwen aan een Preventie-infrastructuur

Laden Evenementen

Congres Bouwen aan een Preventie-infrastructuur

De transitie van ziekte naar gezondheid krijg je niet van de grond met een pilotje hier en een projectje daar. In GALA (Gezond en Actief Leven Akkoord) en IZA (Integraal Zorgakkoord) is daarom afgesproken om met elkaar te bouwen aan een duurzame preventie-infrastructuur. Een preventielandschap waarbij niet langer ziekte en zorg, maar investeren in gezondheid centraal staat. Wat is hiervoor nodig? Hoe ga je over de lijnen van de zorg en overheden heen samenwerken? Welke goede voorbeelden en geleerde lessen zijn er? En wat zijn de ervaringen in het buitenland?

Deze vragen staan centraal tijdens het congres Bouwen aan een preventie-infrastructuur op 7 december 2023 in Utrecht. Dit congres wordt georganiseerd door De Congreszaak, GGD GHOR en Alles is Gezondheid.

Sprekers en opzet
Het programma biedt plenaire presentaties van Thomas Plochg (Federatie voor Gezondheid), Florien van der Windt (VWS), Andre Rouvoet (GGD GHOR), Paul van der Velpen, Michael Rutgers (Samenwerkende Gezondheidsfondsen), Niels Chavannes (LUMC) en de VNG en twee ronden met parallelsessies. De middag eindigen we met een rondetafel gesprek over het GALA-akkoord.

Klik hier voor het gehele programma.

Congres Bouwen aan een Preventie-infrastructuur

Datum: donderdag 7 december
Time: 08:45 - 17:00 uur
Location: Galgenwaard, Utrecht - Utrecht

€ 295 – € 345

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Galgenwaard, Utrecht

Herculesplein 241, Utrecht

Plan uw route