oktober
10

Netwerkbijeenkomst Coalitie Preventie in de Foodvalley

Laden Evenementen

Netwerkbijeenkomst Coalitie Preventie in de Foodvalley

Samen voor een gezonde regio

In samenwerking met de Coalitie Preventie in de Foodvalley organiseren we een netwerkbijeenkomst voor organisaties die samen met de partijen in de coalitie de percentages van overgewicht en diabetes in de regio willen laten dalen. Hiertoe startten acht partijen eind 2018 de Coalitie Preventie in de Foodvalley. Met de inzet op gezonde voeding en preventie willen we de gezondheid van inwoners uit de regio bevorderen en daarmee invulling geven aan de oproep in het Nationale Preventie Akkoord om op regionale schaal afspraken te maken.

Samen zetten we in op gezonde voeding en preventie om de gezondheid van inwoners uit de regio te bevorderen. De coalitie wil de samenwerking met andere organisaties versterken en met u in gesprek gaan tijdens deze bijeenkomst. Met elkaar kunnen we de omgeving gezonder maken en een aanbod realiseren van toegankelijke en effectieve initiatieven om inwoners te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Programma

Het programma biedt een mix van ervaringen in andere regio’s om vitaliteit te bevorderen, inzichten in de ambities voor preventie en aanpak van overgewicht en diabetes in de regio en vooral tijd voor uitwisseling, ontmoeting en om van elkaar te leren. Bekijk onderstaand het programma.

Organisatie

De netwerkbijeenkomst Preventie in Regio Foodvalley wordt georganiseerd door de partners in de Coalitie Preventie in de Foodvalley in samenwerking met Alles is Gezondheid. Alles is Gezondheidz is ervaren in het versterken van samenwerkingsverbanden om op regionaal niveau gezondheidsvraagstukken op te lossen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Titia Veldman veldmant@zgv.nl of met Annelies van Voskuilen annelies.van.voskuilen@ede.nl.

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Netwerkbijeenkomst Coalitie Preventie in de Foodvalley

Datum: donderdag 10 oktober
Time: 16:30 - 20:00 uur
Location: Ziekenhuis Gelderse Vallei - Ede

Gratis

Deel dit evenement

Locatie

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Willy Brandtlaan 10, 6716 RP Ede

Plan uw route