januari
30

7e Nationale VitaliteitsConferentie

Laden Evenementen

7e Nationale VitaliteitsConferentie

De 7e Nationale VitaliteitsConferentie, het vervolg op de bekende jaarlijkse PreventieConferentie, laat de energieke, interactieve route naar regionale, lokale vitaliteitsecosystemen zien. Anders gezegd: hoe vinden partners in regio’s en wijken elkaar om vanuit burgers en in samenhang de onomkeerbare weg in te slaan naar een vitalere wijk/regio?

Over het programma

Centraal staan de vorderingen en vernieuwingen, de te overwinnen hobbels en de uitdagingen van regio’s en wijken. Hoe komen buurt, wijk, regio, werk, school, zorg, welzijn, burger(s)(collectieven) tot elkaar met als doel een gezondere, vitalere en gelukkigere bevolking? Wat is de kern van de veranderingen in samenhang die de laatste jaren doorzetten in wijk en regio? Wat doet dat met ‘beleid’ en ‘bestuur’? Wat leren we van elkaar? Hoe doen we er een schep bovenop?

Jaarlijks, een wisselende gastlocatie en een serie lokale en regionale ecosystemen die zich blootgeven op het podium. Wijken en regio’s die de doorslag geven en de weg inslaan naar het nieuwe Nederland dat nu wordt gebouwd. Samen in het groeiende netwerk van vernieuwers met realisme.
Waar gaat het goed, wat kan beter, wat moet er weggenomen, wat gestimuleerd? Waar vindt de cross-over tussen buurt, wijk, welzijn, zorg, werk, onderwijs en burgers het beste plaats?

De exacte locatie van de HU volgt spoedig. Kijk hier voor het programma.

7e Nationale VitaliteitsConferentie

Datum: donderdag 30 januari
Time: 13:30 - 17:30 uur
Location: Hogeschool Utrecht - Utrecht

Gratis

Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

Hogeschool Utrecht

, Utrecht

Plan uw route