Monitor

In februari 2014 is Alles is Gezondheid van start gegaan. Het initiatief is onderdeel van het Nationaal Programma Preventie (NPP). Het doel is om een maatschappelijke beweging voor een gezonder en vitaler Nederland op gang te brengen.

Het RIVM bracht tot en met 2017 jaarlijks de voortgang in beeld. Vanaf 2017 volgt Sardes de pledgehouders jaarlijks met een monitoronderzoek ‘Alles is Gezondheid in beeld’. Deze monitor is gericht op ondersteuning en verbetering van het programma en de activiteiten van de partners. De pledges, partners, voortgang, samenwerking en bereik van de initiatieven worden onderzocht. Vervolgonderzoek naar de werking en verduurzaming van Alles is Gezondheid als maatschappelijke beweging wordt uitgevoerd door Universiteit Maastricht en de Radboud Universiteit.

Download monitorrapportage 2017

Jaarverslag

De echte beweging speelt zich natuurlijk af bij jullie: de partners in ons netwerk. Daar waar iedereen woont, leert, werkt, zorgt en ontspant. Dat zijn precies de plekken waar we dagelijks impact willen creëren voor een gezonder en vitaler Nederland. Stap voor stap, branche voor branche, regio voor regio, integraal werkend over de domeinen heen. Jullie activiteiten vormen de kern van Alles is Gezondheid.

In het jaarverslag 2017 vind je inspirerende en tot de verbeelding sprekende (praktijk)verhalen uit ons netwerk. Ze worden gekenmerkt door vernieuwende samenwerking, aansprekende resultaten, kennisdeling en opschaling van ambities.

Lees het jaarverslag 2017

 

Suggesties?

Feedback op de monitor en suggesties voor verbetering ontvangen wij graag. Mail ons: info@allesisgezondheid.nl.