Terug

DBZ Strategische Creatie

Details
Datum ondertekening 03-04-2017
Actief Ja
Regionetwerk HANNN Noord-Nederland
Thema Positieve Gezondheid
Organisaties De Beer Zwarts Strategische Creatie 

Strategie is niets anders dan de uitgestippelde weg van hier naar daar.

Die weg wordt gelegd over de identiteit van de organisatie, die is onlosmakelijk verbonden met de strategie. DBZ Strategische Creatie begint de strategie niet met doelstellingen, maar met het maken van op de identiteit gebaseerde, strategische keuzes, zodat ze de logische versnellers van de ambitie worden. Uit de strategie filteren we focuspunten en uiteindelijk doelstellingen.

Onze activiteiten

  • Implementeren primaire werkwijze bij bedrijven & organisaties
    Voor DBZ Strategische Creatie begint alles wat je doet bij wie je bent. Wanneer je werkt én verbindt vanuit je eigen identiteit draagt dat in hoge mate bij aan geestelijk welzijn. Weten wat je doet en waaróm je dat doet maakt het maken van keuzes eenvoudiger en daar voel je je gewoon beter bij, is de ervaring van DBZ Strategische Creatie.
  • Blijven werken aan vervullen droom
    DBZ Strategische Creatie wil een positief verschil maken voor zoveel mogelijk mensen. In het kader van deze droom willen zij tenminste voor 3 mensen per jaar een verschil maken. Gewoon, omdat dat kán en zij vinden dat dat moét.
  • Human Centered Design-principe
    DBZ Strategische Creatie gaat uit van het Human Centered Design-principe. Alles wat je maakt, maak je voor ménsen. Door de ontvangers/gebruikers centraal te stellen en actief te betrekken in de ontwikkeling van nieuwe concepten en proposities weet je zeker dat de eindproducten in dienst zullen staan van hun behoeften. Zij werken veel voor zorg(gerelateerde) organisaties en semi-overheden. Door dit principe toe te passen kunnen we veel positieve impact genereren voor mensen die zorg nodig hebben of willen voorkomen.

Ook pledgepartner worden?

Neem een kijkje op Doe mee of bel ons voor een afspraak via 085 4853216.