Partner sinds

09 juni 2016

Bijdrage aan Alles is gezondheid...

Special Olympics Gemeenten regio Nijmegen zet zich in om de gezonde leefstijl van mensen met een verstandelijke beperking in de regio te verbeteren door samen te werken met alle andere partners in de regio en zet zij actief in op bewustwording, communicatie en stimulering van de gezonde leefstijl van mensen met uiteenlopende verstandelijke beperkingen én talenten.

Hiervoor gaat Special Olympics regio Nijmegen gezamenlijk met de andere partners uit de zorg, het onderwijs en RadboudUMC:

  • acties uitvoeren om een gezonde leefstijl te bevorderen en te verankeren in het meerjarenbeleid
  • het gebruik van alcohol en tabak ontmoedigen
  • aanmoedigen tot meer bewegen
  • aanmoedigen tot het nuttigen van gezonde voeding.

Activiteiten

Samenwerken met partners uit de zorg, sport RadboudUMC en onderwijs

Special Olympics regio Gemeenten Nijmegen gaat met haar partners acties uitvoeren om een gezonde leefstijl te bevorderen en te verankeren in het meerjarenbeleid, het gebruik van alcohol en tabak te ontmoedigen en moedigt aan tot meer beweging en het nuttigen van gezonde voeding.

participatie van inwoners faciliteren

Special Olympics Gemeenten regio Nijmegen gaat activiteiten en acties in het kader van het bevorderen van de gezondheid en participatie van inwoners van regio Nijmegen aanmoedigen en faciliteren.

Samen bewegen en sporten

Special Olympics regio Gemeenten Nijmegen gaat meewerken aan positieve beeldvorming van het samen bewegen en sporten en het realiseren van een gezonde leefstijl door alle burgers.

Locaties

Special Olympics Gemeenten regio Nijmegen
Korte Nieuwstraat 6
Nijmegen
Nederland