Partner sinds

29 oktober 2015

Bijdrage aan Alles is gezondheid...

Enerjoy motiveert medewerkers tot een gezonde eet- en leefstijl door het inzetten van plezierige, laagdrempelige en doeltreffende voedingsprogramma’s, voedingsworkshops, trainingen en trajecten voor bedrijven en instellingen.

Activiteiten

Zorgt dat iedereen mee doet

Enerjoy richt zich met al zijn activiteiten op een gezonder voedselaanbod, verhoogde bewustwording, verbeterde eetgewoonten en een gezond gewicht. Met ons aanstekelijke enthousiasme zorgen we ervoor dat iedereen graag mee doet; dat betekent een werkdag vol energie en plezier.

Motiveert bestaande en nieuwe klanten om ook een pledge te ondertekenen

Enerjoy motiveert bestaande en nieuwe klanten van Enerjoy om ook een pledge bij Alles is Gezondheid… te tekenen. Ons doel is dat na 1 jaar van ondertekening minstens 4 organisaties via Enerjoy een pledge hebben ondertekend (elk kwartaal minstens 1). Om de pledge van Alles is Gezondheid… onder de aandacht van onze (nieuwe) klanten te brengen, zullen wij al onze beschikbare communicatiekanalen inzetten, zoals een nieuwsbrief, een blogartikel, Twitter en LinkedIn. Daarnaast zullen wij (nieuwe) klanten persoonlijk aanspreken en wijzen op de pledge van Alles is Gezondheid….

Biedt per kwartaal gratis workshop 'Gezonde Voeding' aan

Enerjoy biedt om organisaties over de streep te trekken per kwartaal één van onze (nieuwe) klanten die de pledge ondertekenen, een gratis ‘Workshop Gezonde Voeding‘ aan voor maximaal 20 deelnemers. Dit kunnen werknemers zijn en/of hun partners. Zo willen wij een breder platform bereiken dan onze gebruikelijke doelgroep en ook het ‘thuisfront’ motiveren om gezond te gaan eten.

Locaties

Enerjoy
Floralaan 26
Asten
Nederland