Partner sinds

23 april 2015

Bijdrage aan Alles is gezondheid...

Co-counsel wil de psychosociale arbeidsbelasting aanpakken in de regio Noord-Brabant en Noord-Limburg. Door zelfredzaamheid en inzetbaarheid te vergroten, de verantwoordelijkheid bij zowel werkgever als werknemer te leggen en de inzet van vier gevalideerde instrumenten, is uitval op de arbeidsmarkt te voorkomen.

Activiteiten

Workshop ‘Hoe voorkom ik uitval op de arbeidsmarkt?’

Co-counsel Coöperatief in coaching en counseling organiseert de gratis workshop ‘Hoe voorkom ik uitval op de arbeidsmarkt?’ In de tweejaarlijkse workshop krijgen werknemers inzicht in Psychosocoiale Arbeidsbelasting en in hun eigen situatie.

PSA-Stresswijzer inzetten om werknemer en werkgever inzicht te geven in Psychsociale Arbeidsbelasting en wat je eraan kunt doen

Co-counsel Coöperatief in coaching en counseling zet de PSA-Stresswijzer in om medewerkers aan de hand van de informatie en tips te laten werken aan hun psychische gezondheid door het stimuleren van verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Ook voor managers is deze PSA-Stresswijzer te gebruiken om Psychosociale Arbeidsbelasting op de werkvloer te voorkomen.

Laagdrempelige preventie-hersteltrajecten

Co-counsel Coöperatief in coaching en counseling organiseert laagdrempelige preventie hersteltrajecten.

Bedrijven adviseren over psychosociale arbeidsbelasting en duurzame inzetbaarheid

Co-counsel Coöperatief in coaching en counseling kan bedrijven adviseren over psychosociale arbeidsbelasting, duurzame inzetbaarheid en ziektepreventie.

Locaties

Co-counsel Coöperatief
Kasteelhoeve 13
Deurne
Nederland