Voorkant jaarverslag: vrouw rent trap op
  • In de zorg
  • In de wijk
  • Op het werk
  • Op school
  • Bescherming

Jaarverslag ‘3 jaar Alles is gezondheid….’ nu online

12 mei 2017
Met genoegen presenteert Alles is gezondheid… het nieuwe jaarverslag. Wat is er in dit derde jaar Alles is gezondheid… gebeurd en wat hebben we samen met jullie als partners bereikt? Het jaarverslag staat nu online. Lezen jullie mee?

Het is drie jaar geleden dat Alles is gezondheid… startte. Inmiddels telt het netwerk van Alles is gezondheid… meer dan 2.000 partners die zich inzetten voor een gezonder en vitaler Nederland met activiteiten in meer dan 300 pledges. Jullie als partners hebben het mede mogelijk gemaakt dat Alles is gezondheid… door kon groeien en een maatschappelijke beweging op gang kon brengen. Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet!

Daarom bieden wij graag ons jaarverslag ‘3 jaar Alles is gezondheid…’ aan. Hierin blikken wij terug op het derde jaar Alles is gezondheid… waarvan dit jaarverslag een impressie geeft. Aan bod komen bijzondere initiatieven van partners, opgedane ervaringen tijdens de belevingsbezoeken en onze regio-aanpak die met drie nieuwe netwerken verder vorm kreeg. Maar ook vinden jullie in dit verslag de resultaten van de RIVM-monitor die een overzicht biedt van de resultaten op 30 indicatoren verdeeld over de verschillende settings (school, werk, wijk, zorg, gezondheidsbescherming) van het Nationaal Programma Preventie (NPP), waar Alles is gezondheid… onderdeel van uitmaakt. En last but not least natuurlijk ook het verslag van de derde Alles is gezondheid…-conferentie waarin de tweede fase van ons programma werd ingeleid.

Benieuwd?

Wij wensen jullie veel leesplezier toe!