baby in placenta
  • Bescherming

24baby.nl is Website van het Jaar

27 november 2015
De website 24Baby.nl werd op woensdag 25 november 2015 verkozen tot beste website in de categorie Gezondheid bij de Website van het Jaar-verkiezing, de grootste publieksprijs voor websites. Het is voor het eerst dat een website over zwangerschap en baby's deze prijs wint.

Door samen te werken met professionals is 24Baby een betrouwbare bron in een levensfase waarin veel vragen en onzekerheden voorkomen. De meest betrouwbare online bron zijn voor informatie rond zwangerschap en baby’s, dat is dan ook de missie van 24baby.nl. Het populairste onderdeel is de zwangerschapskalender waarmee zwangere vrouwen de ontwikkeling van hun kindje nauwgezet kunnen volgen. Binnen drie jaar na haar oprichting is 24Baby uitgegroeid tot de best bezochte website op het gebied van zwangerschap.

Bezoeker centraal

Oprichter Matthijs Aantjes: “Deze publieksprijs blijkt dat onze focus op kwaliteit wordt gewaardeerd. In alles wat wij doen, staat de bezoeker centraal. Of het nu gaat om de kwaliteit of de gebruiksvriendelijkheid. Daarom zijn we zo trots dat onze bezoekers ons hebben verkozen tot website van het jaar.” Aantjes ontdekte toen zijn vrouw zwanger was, dat kwalitatieve en betrouwbare informatie over de zwangerschap moeilijk te vinden was. Deze publieksprijs bewijst dat we op de goede weg zijn als betrouwbare, vindbare en toegankelijke informatiebron.”

Aandacht voor gezondheid baby’s en jonge kinderen binnen netwerk Alles is gezondheid…

Binnen het netwerk van Alles is gezondheid.. richt ook een aantal partners hun aandacht op baby's, jonge kinderen en hun ouders. Zo biedt Healthy Pregnancy 4 All ouders de mogelijkheden om hun gezondheid en omstandigheden te verbeteren met speciale aandacht voor sociaal economische gezondheidsverschillen. Opvoeden.nl biedt online betrouwbare en toegankelijke (gevalideerde) informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid voor ouders, opvoeders, jongeren en kinderen. Partner Sardes vergroot de ontwikkelingskansen van kinderen. En het College Perinatale Zorg wil de kwaliteit van de geboortezorg verbeteren door goede regionale samenwerking van alle professionals in het netwerk van zwangerschap en geboortezorg.