De PreventieCoach OplossingsKracht

De PreventieCoach OplossingsKracht draagt met haar Make the move over zelfmanagement en zelfregie bij aan positieve gezondheid. Door het inzetten van het zelfmanagement-, coach- en communicatiemodel OplossingsKracht wordt de gewenste steun geleverd om de oplossingskracht van mensen te vergroten.

Preventiecoach logo

OplossingsKracht werd in 2014 al door het Ministerie van SZW en het Focal Point genomineerd als 1 van de 10 goede praktijken en bewezen effectief bij werkstress. Het model versterkt medewerkers in hun veerkracht en vergroot hun oplossingsKracht wat bestaat uit denkkracht, emotiekracht,creatiekracht en daadkracht. In diverse organisaties coachen wij teams, medewerkers en managers in hun OplossingsKracht gericht op gezond, veilig en plezierig werken. Ook in de door mij ontwikkelde gratis app preventiecoach arbo (meer dan 4000 downloads) delen wij kennis en vaardigheden gericht op positieve gezondheid, veiligheid en welzijn. Wij maken graag the Move!
 

Welke activiteiten ga je ondernemen om jouw Make the Move tot een succes te maken?

Ik Ingeloes Bense, directeur van De PreventieCoach, ga onder andere de meer dan 4000 appgebruikers van de app PreventieCoach Arbo informeren en ook via social media Twitter @positiefgezond aandacht vestigen op het belang van (zelf)regie bij veerkracht en positieve gezondheid.

Met wie ga je samenwerken?

Preventiemedewerkers, OR, HRM, management, medewerkers, ergocoaches, veiligheidscoaches, PSAcoaches.